Mesajul Premierului cu ocazia aniversării PNL

Cu ocazia aniversării a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, premierul Florin Cîțu a transmis un mesaj. Premierul afirmă faptul că atunci când a decis să intre în politică, a știut că singura variantă era să fie liberal.

„La mulţi ani, România liberală! Partidul Naţional Liberal aniversează astăzi 146 de ani de la înfiinţare. Aproape un veac şi jumătate în care PNL a promovat singura soluţie pentru bunăstarea tuturor cetăţenilor: liberalismul.

Când am decis să intru în politică, am ştiut că singura variantă este să fiu liberal. Doar liberalismul salvează România, iar românii trebuie să ştie că guvernul de dreapta este singura soluţie!”, a scris Florin Cîţu într-o postare pe Facebook.

De asemenea, cu ocazia aniversării Partidului Național Liberal, Cîțu a pus accentul pe faptil că partidul a scăpat țara de PSD în 2019 și și-a asumat guvernarea într-o perioadă dificilă.

„Acum, guvernul pe care îl conduc îşi asumă cele mai curajoase reforme liberale. Pentru România urmează o etapă importantă, de creştere economică. Nu există altă soluţie, doar liberalismul. La mulţi ani, PNL!”, a conchis Premierul.

Sursă foto

0 Comment

Leave a comment