Aviz pozitiv pentru eliberarea lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a primit aviz pozitiv pentru eliberare. Deși avizul din partea Comisiei Penitenciarului Rahova este favorabil, istanța este cea care va lua decizia finală.

Avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Todosiu, a confirmat primirea unui aviz pozitiv pentru eliberare condiționată.

„Dânsul a îndeplinit fracția pe care o prevede legea, de două treimi executate din mandatul de executare pe care l-a primit. În aceste două treimi au fost incluse și, respectiv, scăzute, zilele de câștig prin muncă. Astfel, dânsul a intrat în această comisie și s-a dat acest aviz favorabil, ceea ce înseamnă că îndeplinește absolut toate condițiile de legalitate pentru a i se admite această cerere”, a spus avocatul lui Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, de către Instanţa supremă. A fost pedepsit pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul lider al PSD a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat condiţionat din închisoare. Conform portalului instanţelor, a depus cererea pe data de 12 aprilie, iar instanţa a stabilit termen pentru soluţionare în data de 27 aprilie.

Sursă foto

0 Comment

Leave a comment