PSD îi cere Președintelui să intervină public

PSD îi cere Președintelui României să intervină public pentru a rezolva criza politică declanșată după demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

„PSD îi cere Președintelui României, Klaus Iohannis, să iasă din letargia în care se află de mai multe săptămâni și să intervină public pentru rezolvarea crizei politice majore din <Guvernul Său>. Principala prerogativă constituțională a Președintelui este de a media între puterile statului și între partidele politice pentru asigurarea stabilității țării”, transmite PSD printr-un comunicat de presă.

PSD consideră că Iohannis are o răspundere directă pentru criza politică actuală.

„În acest context, lipsa de reacție publică din partea Președintelui reprezintă o încălcare gravă în exercitarea obligațiilor pe care acesta le are față de țară și de societate. PSD reamintește că președintele Iohannis a girat personal constituirea acestei coaliții nocive dintre PNL, USR PLUS și UDMR, sfidând votul românilor și rezultatul alegerilor democratice. De aceea,  Klaus Iohannis are o răspundere directă pentru criza politică actuală și are obligația de a interveni public – rapid! – pentru ieșirea din acest blocaj care afectează în mod grav viața și sănătatea cetățenilor români.”, transmite PSD.

Sursă foto

0 Comment

Leave a comment