Cîțu spune că nu v-a avea loc nicio mineriadă

Florin Cîțu a anunțat că nu v-a avea loc nicio mineriadă în acest mandat. De asemenea, el a spus că s-au găsit soluții pentru următoarele 3 luni, în vederea plății salariilor. Minerii din Valea Jiului protestează în fața Complexului Energetic Hunedoara.

E un domeniu dificil și această tranziție la economia verde în toată Uniunea Europeană vine cu problemeÎi înțeleg, știu că trec printr-o perioadă dificilă, nu cred că soluția aleasă e una care rezolvă problemaAcest guvern a arătat că salariile au fost plătite la timp, am găsit soluția pentru următoarele 3 luni”, a spus Florin Cîțu.

Trebuie să ne uităm la întreaga imagine a economiei, de aceea spun că nu cred că soluția aleasă e bună. În 2020, când au fost plătite toate salariile, și ale minerilor, lună de lună, în România au fost 1,4 milioane de oameni în șomaj tehnic, pentru că trecem prin cea mai mare criză din sănătateNu mi se pare normal ce se întâmplă”, a mai spus el.

Găsim soluții, îi înțeleg, știu că trec printr-o situație dificilă. Formula prin care încearcă să rezolve această situație nu mi se pare cea mai fericită, dar mi se pare că sunt foate mulți politicieni care profită, așa cum au profitat și alți politicieni din aceeași categorie, în ultimii ani, de pe ultima acestei categorii sociale. Țineți minte ce a fost în anii 90. Le spun românilor și bucureștenilor că nu voi permite niciodată în România, în mandatul meu, ce s-a întâmplat în mandatele lui Iliescu și a altor socialiști. Nicio mineriadă nu se va întâmpla în acest mandat”, a adăugat Florin Cîțu.

Sursa foto

0 Comment

Leave a comment