Reacția lui Mihai Tudose după tragedia de la Balș

Mihai Tudose a reacționat în scris, printr-o postare pe Facebook, după tragedia de la Spitalul Matei Balș. El spune că nimeni nu-și asuma greșeala imensă și susține că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, trebuie demis.

„Coada care dă din câine….

Sau cum să “ascunzi” gunoiul tău sub preșul altuia și să-i faci și scandal că nu păstrează curățenia și-ți strică ție buna dispoziție.

Cazul Balș. Tragedia? Nu. Tragediile…

Incendiul. Subfinanțarea, improvizațiile, frig, aeroterme… și, evident, 30-de-ani-de-PSD! Mai ales PSD. Poate cineva să-i reamintească ministrului-minune că el este tot el-cel-care-a-mai-fost-ministru-la-Sănătate? Așa că mai ușor cu “virginitatea” politico-administrativă…

Pe la ora 5:30 incendiul a fost stins. În jur de 10:30, procurorul de caz (jos pălăria!) intră în toate spațiile afectate și mai descoperă un pacient decedat.

Evident nimeni, dar nimeni, nu-și asumă imensa greșeală. Cum s-a declarat incendiul stins fără să intri în toate spațiile…

La ora 9 ministru’ Voiculescu dă asigurări, de la locul tragediei, că sunt 4 victime și că toți ceilalți pacienți au fost transferați în alte locuri. Și că familiile acestora pot să ia legătura cu un centru de informare făcut special pentru a afla unde le sunt rudele. Până când a fost descoperită cea de-a cincea victimă, ea unde figura transferată?

Corul anti-PSD spune că noi, mai ales noi, nu avem dreptul să cerem demisia lui Voiculescu. Acest drept l-a avut doar el în 2015.

Așa să fie. Pot fi de acord. Și eu zic că nu trebuie să-și dea demisia!!!

Trebuie demis!”, a scris Mihai Tudose.

PSD a anunțat că va depune o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății.

Sursă foto

0 Comment

Leave a comment