Declarația emoționantă a Ministrului Afacerilor Externe

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a susținut o declarație emoționantă după ce s-a vaccinat, miercuri, alături de ceilalți membri ai Guvernului. A povestit despre pierderea mamei sale și suferința prin care a trecut.

„Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza COVID, ci din cauza altei afecțiuni. În toată viața ei profesională, mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii și virusuri periculoase și am învățat de la ea și de la cărțile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populației”, a declarat Ministrul Afacerilor Externe

„Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar și mai mult am suferit în tot anul care a trecut și înainte ca mama mea să moară pentru că nu am putut s-o îmbrățișez și s-o sărut”, a mărturisit Bogdan Aurescu.

„De aceea, vă rog pe toți să decideți să vă vaccinați. Pentru că în felul acesta, vă veți putea îmbrățișa și săruta fără grijă părinții și bunicii, în felul acesta vom fi cu toții sănătoși și vom putea să circulăm fără grijă peste graniță”, a mai spus el.

Sursă foto

0 Comment

Leave a comment