Liderii PNL, USR-PLUS și UDMR au făcut prima declarație comună

Liderii PNL, USR-PLUS și UDMR au făcut prima declarație comună după reluarea negocierilor pentru formarea noului guvern.

„Am stabilit să reluăm discuțiile pentru formarea unei majorități. Ce am stabilit e să reluăm discuțiile și vom comunica împreună rezultatul și evoluția discuțiilor pe măsură ce se ajunge la înțelegeri pe diferite teme. Toate variantele sunt pe masă”, a declarat Ludovic Orban.

„În întâlnirea de azi fiecare parte și-a exprimat o anumită flexibilitate. Suntem dispuși să găsim o soluție care să ducă la o soluție stabilă. Azi de la ora 17.00 colegii încep să lucreze pe programul de guvernare. Mâine continuăm discuția pe partea politică. Fiecare partid și-a exprimat mandatul, suntem în faza negocierii”, a declarat Dan Barna.

„Singura soluție bună pentru România este această majoritate. Toate soluțiile rămân pe masă din punct de vedere politic. Vom găsi o echilibrare până la finalul negocierilor pe toate palierele.
Sunt convins că până la sfârșitul anului să avem un guvern funcțional fiindcă intenția noastră e să avem o guvernare responsabilă, o guvernare eficientă, corectă și binele să primeze. Restul totul se poate discuta și se poate ajunge la o înțelegere”, a declarat Kelemen Hunor.

În această declarație comună, cei trei lideri au anunțat că fiecare parte și-a exprimat flexibilitatea.

Sursă foto

0 Comment

Leave a comment