USR PLUS respinge un nou guvern condus de Orban

USR PLUS a anunțat printr-un comunicat că respringe un nou guvern condus de Ludovic Orban. Consideră că nu răspunde așteptărilor electoratului de centru-dreapta.

„Considerăm că un eventual nou guvern condus de Ludovic Orban, având în vedere demisia din funcția de premier și neîndeplinirea angajamentelor luate față de USR PLUS, nu răspunde așteptărilor electoratului de centru-dreapta care iși dorește un nou început și o guvernare cu mandat reformist”, se arată într-un comunicat, publicat pe Facebook de USR PLUS.

Potrivit comunicatului, USR PLUS dorește a continua discuțiile pentru formarea unei coaliții. Își exprimă susținerea pentru Dacian Cioloș sau Florin Cîțu, în funcția de premier.

„USR PLUS își exprimă dorința și disponibilitatea de a continua discuțiile asupra structurii și programului unei guvernări pe baza unei majorități alături de PNL și UDMR. Ambele variante de premier propuse de partide la consultările cu Președintele României, Dacian Cioloș din partea USR PLUS și Florin Cîțu din partea PNL, au susținere din partea noastră”, a transmits USR PLUS.

Sursă foto

0 Comment

Leave a comment