Nicușor Dan anunță plata stimulentului financiar pentru persoanele cu handicap

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap va fi virat pe cardurile oamenilor marţi, 10 noiembrie, şi miercuri, 11 noiembrie.

„Informaţie la zi pentru plata stimulentului financiar destinat persoanelor cu handicap: azi au fost semnate ordinele de plată pentru virarea banilor către destinatari. Posesorii de carduri BCR vor primi marţi banii pe card, iar cei care au carduri la alte bănci, miercuri”, a scris luni Nicușor Dan pe Facebook.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti informa pe 27 octombrie că plata stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap, în valoare totală de 28.000.000 lei, va fi amânată, urmând să fie făcută la o dată ulterioară, care va fi comunicată de îndată ce DGASMB va dispune de fondurile necesare.

În urmă cu o săptămână, Nicuşor Dan transmitea că stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din Bucureşti va fi plătit pe 9 noiembrie, menţionând totodată că singurii bani pe care i-a găsit în conturile primăriei au fost 4,4 milioane lei.

Sursă foto

0 Comment

Leave a comment