De ce nu își poate prelua Nicușor Dan mandatul de primar al Capitalei?

Nicușor Dan nu își poate prelua încă mandatul de primar al Capitalei deoarece a fost contestat prin 52 de cereri de apel. Majoritatea acestora sunt ale foștilor și actualilor consilieri PSD.

„Bucureștiul are mari probleme de rezolvat, cele mai urgente fiind criza coronavirusului, termoficarea și colapsul financiar. În acest context, validarea de către Tribunal a mandatului meu de primar a fost contestată prin 52 (cincizeci și două) cereri de apel, formulate în majoritate de foști și actuali consilieri PSD. Dosarul celor 52 de apeluri are termen luni, la Curtea de Apel”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Primarul ales acuză PSD că întârzie preluarea mandatului său, fără a fi interesați de rezolvarea problemelor urgente ale bucureștenilor.

„Urgența PSD nu este însă rezolvarea problemelor orașului, ci intârzierea preluării mandatului meu. Probabil că mai au nevoie de câteva zile în plus ca să şteargă nişte urme şi ca să rezolve solicitările unor ‘prieteni’.

În acelaşi timp, oamenii PSD – cei responsabili de dezastrul din termoficare – cer imperativ apă caldă şi căldură în Bucureşti, uitând că Firea e încă primar în funcţie, iar responsabilitatea este încă a ei! Se dovedeşte acum că respectul Gabrielei Firea şi al PSD Bucureşti faţă de cetăţenii Capitalei e zero”, a adăugat el.

Sursă foto

 

0 Comment

Leave a comment