Cine este noul medic de pe lista PSD pentru parlamentare?

Leonard Azamfirei, Rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, este noul medic de pe lista PSD pentru alegerile parlamentare. Acesta va deschide lista PSD pentru Senat în județul Mureș, a anunțat Marcel Ciolacu, președintele partidului.

„Vi-l prezint pe Leonard Azamfirei, rectorul UMF Târgu Mureș, un specialist în dublă calitate – rector și medic primar ATI. Sper ca în viitorul Parlament să dați culoare legislației atât din domeniul medical, cât și din domeniul educației”, a spus Marecel Ciolacu.

„Am văzut o dorință de schimbare prin voci noi, prin oameni noi. Politicile în sănătate, politicile în educație trebuie să fie deasupra politicilor de partid. Viziunea mea o leg de Parlament și de partidul la care am aderat. Mă simt confortabil avâd libertatea de găndire și de exprimare. Cred că expertiza pe care o aduc poate să aducă un suflu nou pentru social-democrația din România”, a declarat Leonard Azamfiriei pentru a-și prezenta decizia de a candida pe listele PSD.

Pe listele PSD sunt deja doi medici cunoscuți, Alexandru Rafila, reprezentantul OMS în România și Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului Matei Balș. Rafila va deschide lista la Camera Deputaților în București, iar Streinu Cercel, este pe poziția a doua pe lista pentru Senat, după Gabriela Firea.

Sursă foto

0 Comment

Leave a comment