Ciprian Ciucu vrea ca Sectorul 6 să devină paradisul mafioților!

Prietenia dintre Ciprian Ciucu și așa-zisul Capone, un interlop în strânsă legătură cu Migdale, fratele celebrului Fane Spoituru, amenință să transforme Sectorul 6 într-un paradis al mafioților!

Pare-mi-se că în ultimu’ timp, politicianismu’ a devenit sinonim cu corupția. Asta nu înseamnă că se întâmplă de puțin timp, da’ recent, toate mizeriile au început să iasă la iveală cu mai multă vervă. Cum să ne identificăm noi ca țară europeană când toate semnele indică altceva, și anume că am rămas același stat oligarhic, condus de mafioți cu afaceri legale care-s doar vârfurile unor aisberguri criminale gata să ne scufunde în orice clipă?

Ca exemplu, îl dăm pe Ciprian Ciucu, un om lipsit de seriozitate atât în discurs cât și în comportament. Acestui „băiat deștept” îi este finanțată campania electorală pentru Primăria Sectorului 6 aproape în întregime de către un bine-știut interlop poreclit Capone. Capone ăsta a crescut la sânul fostului primar liberal din Sectorul 6 și a evoluat într-o veritabilă caracatiță mafiotă ale cărei tentacule riscă să transforme întreg sectoru’ în paradisu’ interlopilor.

Toate afacerile lu’ Capone depind de un singur lucru – victoria lui Ciprian Ciucu în cursa pentru Primăria Sectorului 6. Luați aminte că mafiotu’ ăsta cu poreclă legendară are relații în toate instituțiile sectorului, iar dacă Ciucu devine primar, va fi o marionetă coruptă cu ațele în mâinile unui interlop.

Eu unu’ m-am săturat să avem lideri care-s controlați din umbră. Voi nu?

Citește și Accident teribil produs de mama lui Ciprian Ciucu care conducea ilegal un autorturism al unei instituții unde fiul ei a impus-o consilieră

0 Comment

Leave a comment