Kaufland România creează 1000 de locuri de muncă

Kaufland România a anunțat printr-un comunicat de presă să dorește să creeze 1.000 de noi locuri de muncă până în luna februarie a anului 2021.

„Ne bucurăm de aprecierea românilor din toată țara și vom continua să le oferim stabilitatea de care au nevoie prin oferirea a 1.000 de joburi noi în comunitățile unde urmează să ne dezvoltăm”, a declarat Estera Anghelescu, Recruiting and Employer Branding Director, Kaufland România.

Kaufland este lider al pieței de retail din România. Este a patra companie din România după cifra de afaceri și unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul privat, având în momentul de față aproximativ 15.000 de angajați. Kaufland a generat valoarea adăugată directă în România de aproximativ 461,7 milioane de euro.

Compania o campanie de promovare, „Pas cu Pas către Performanță”. Ambasador este Cristina Neagu, sportiva cu 4 titluri de cea mai bună jucătoare de handbal din lume.

„Mă bucur că am putut colabora cu o companie care încurajează performanța dobândită pas cu pas, cu răbdare și perseverență, așa cum s-a întâmplat în cazul meu. De altfel, viziunea comună ne-a adus împreună. Am abordat subiecte interesante în cadrul campaniei și sper ca experiențele mele să îi inspire pe oamenii care lucrează în orice domeniu. Până la urmă, indiferent unde lucrezi, îți poți atinge obiectivele doar dacă muncești cu dedicare, pasiune și profesionalism”, a spus Cristina Neagu.

Cristina a pus accentul pe importanța depășirii obstacolelor, pe dorința de a performa și pe faptul că într-o echipă, orice rol este important.

„Am comunicat intens în ultimul an, mai ales prin asocierea cu handbalista Cristina Neagu, un ambasador care transmite mai departe valorile Kaufland: performanță, dinamism și corectitudine. Cea mai recentă acțiune comună, seria de video-uri Pas cu Pas către Performanță, însumează experiențele și sfaturile Cristinei, care vorbește despre elementele general valabile oricărui drum către succes, indiferent de domeniu. Episoadele fac referire la munca în echipă, spiritul competitiv, leadership și alte componente esențiale care definesc succesul,” a declarat Estera Anghelescu.

Sursă foto

0 Comment

Leave a comment